Informatiesessie Afsprakenstelsel

Informatiesessie Afsprakenstelsel

Zorgeloos Vastgoed werkt aan een afsprakenstelsel om de digitale communicatie in de vastgoedbranche te verbeteren en onder regie van de consument te plaatsen. De consument krijgt hiermee een actieve rol in de keten, en samen werken we aan overzicht, duidelijkheid en zekerheid onder de hele keten heen.

Consultatie afsprakenstelsel

De afgelopen maanden zijn de taxonomie en het informatiemodel van de digitale koopovereenkomst, en de architectuur voor gegevensuitwisseling onder regie van de consument besproken en geconsulteerd.
De laatste stap is het afstemmen van de organisatorische en juridische afspraken van het stelsel. In de Grondslagen- en Organisatorische laag beschrijven we het juridisch kader, de wijze waarop we omgaan met Regie op Gegevens en wordt de toelating en toezicht op het stelsel beschreven. Wederom nodigen we de brede vastgoedketen, van dienstverlener tot softwareleverancier en van brancheorganisatie tot overheid, van harte uit om hierover met ons van gedachten te wisselen. Dit doen we tijdens een informatiesessie van circa 1 uur en de daarop volgende openbare consultatie.

Doelgroep

Deze sessie is interessant voor beleidsmedewerkers, productmanagers, productowners en innovatie-medewerkers, maar iedereen met interesse in het onderwerp is van harte welkom.

Schrijf je in via onderstaand formulier:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]*Uw gegevens worden enkel verwerkt om u uit te nodigen middels een Teams-link.

Uitgelichte artikelen

Ministerie BZK neemt afsprakenstelsel Zorgeloos Vastgoed in ontvangst

Ministerie BZK neemt afsprakenstelsel Zorgeloos Vastgoed in ontvangst Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht 16 september 2021 Utrecht - Een digitale koopovereenkomst, dat is het eerste resultaat van de afspraken die de vastgoedsector heeft gemaakt binnen samenwerkingsverband Zorgeloos Vastgoed. Op 16 september heeft Eric Jan van Kempen, Directeur Generaal Wonen van het ministerie van Binnenlandse

Expertmeeting digitale koopovereenkomst

Expertmeeting digitale koopovereenkomst Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Op 9 september van 15.30 - 17.30 is er weer een Expertmeeting. Ditmaal staat de meeting in het teken van de digitale koopovereenkomst. We blikken terug op de nieuwe (digitale) standaard die we daarvoor gezamenlijk hebben ontwikkeld en toetsen waar we tegenaan lopen in de praktijk.

Openbare consultatie taxonomie koopovereenkomst gestart

Openbare consultatie taxonomie koopovereenkomst gestart Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Als onderdeel van het afsprakenstelsel Zorgeloos Vastgoed wordt gewerkt aan gestandaardiseerde en betekenisvolle gegevensuitwisseling. Een taxonomie is daar een essentieel onderdeel van. De deelnemers van Zorgeloos Vastgoed hebben de afgelopen tijd de laatste hand gelegd aan een eerste stuk taxonomie voor de vastgoedketen, namelijk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.