Informatiesessie Afsprakenstelsel

Informatiesessie Afsprakenstelsel

Zorgeloos Vastgoed werkt aan een afsprakenstelsel om de digitale communicatie in de vastgoedbranche te verbeteren en onder regie van de consument te plaatsen. De consument krijgt hiermee een actieve rol in de keten, en samen werken we aan overzicht, duidelijkheid en zekerheid onder de hele keten heen.

Consultatie afsprakenstelsel

De afgelopen maanden zijn de taxonomie en het informatiemodel van de digitale koopovereenkomst, en de architectuur voor gegevensuitwisseling onder regie van de consument besproken en geconsulteerd.
De laatste stap is het afstemmen van de organisatorische en juridische afspraken van het stelsel. In de Grondslagen- en Organisatorische laag beschrijven we het juridisch kader, de wijze waarop we omgaan met Regie op Gegevens en wordt de toelating en toezicht op het stelsel beschreven. Wederom nodigen we de brede vastgoedketen, van dienstverlener tot softwareleverancier en van brancheorganisatie tot overheid, van harte uit om hierover met ons van gedachten te wisselen. Dit doen we tijdens een informatiesessie van circa 1 uur en de daarop volgende openbare consultatie.

Doelgroep

Deze sessie is interessant voor beleidsmedewerkers, productmanagers, productowners en innovatie-medewerkers, maar iedereen met interesse in het onderwerp is van harte welkom.

Schrijf je in via onderstaand formulier:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

*Uw gegevens worden enkel verwerkt om u uit te nodigen middels een Teams-link.

Uitgelichte artikelen

2024: Together in the Fast Lane

2024: Together in the Fast Lane Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Veel afstemmen, expertsessies, werkgroepen, een geupdated afsprakenstelsel, een verder uitgebreide taxonomie en de oprichting van de Stichting Zorgeloos Vastgoed. Never a dull moment in 2023. Maar ook voor 2024 verwachten we actie én resultaat. Samen met de initiatiefnemers en vele leden uit de

De 4 grote speerpunten voor 2022

De 4 grote speerpunten voor 2022 Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht 2021 was hét jaar van het afsprakenstelsel 1.0. Het komend jaar draait om twee woorden: verdieping en verbreding. Een update over onze belangrijkste plannen. 1 | Uitbreiding digitale koopovereenkomst Met onze huidige standaard voor de digitale koopovereenkomst (bestaande bouw) kunnen we maximaal 67%

‘Kleine stappen, grote impact’

‘Kleine stappen, grote impact’ Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Vidua Wonen is druk bezig met de uitrol van een superveilig ondertekende, digitale koopovereenkomst. Hoe gaat dat nu? 5 vragen aan directeur Ronald Carpentier. 1 | Voor mensen die Vidua Wonen nog niet kennen, hoe werkt het? ‘Met Vidua Wonen, een deelneming van de NVM,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Zorgeloos Vastgoed? Schrijf in voor de nieuwsmail en we houden je 4x per jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op LinkedIn.