Notarissen

In één klik alle gegevens om dossiers compleet te maken. Correct, digitaal en snel.

We helpen de notaris om zorgeloos en zorgvuldig hun werk te doen

Er gaan heel wat papieren heen en weer voordat je klant zijn handtekening onder de hypotheek- en leveringsaktes zet. De koopovereenkomst. Details over de hypotheek. Een kopie paspoort. Maar dit heeft hij ook al bij de makelaar ingeleverd. En de financieel adviseur. Waarom dan nu ook weer, want het is allemaal al best veel werk?

De klant weet niet dat dit door een wirwar aan systemen komt. Die ziet niet dat veel gegevens niet even toegankelijk bij u als notaris terechtkomen. Wat de klant wilt, is zorgvuldigheid én gemak. Weg met al die kopietjes, weg met het herhaald invullen en aanleveren van gegevens.

Met het afsprakenstelsel zet Zorgeloos Vastgoed zich hier keihard voor in. Eén fundament en één taal voor alle partijen. Eenvoud ‘aan de achterkant’ maakt helderheid ‘aan de voorkant’.

  • De juiste gegevens digitaal beschikbaar met één druk op de knop
  • Iedereen werkt vanuit één bron
  • Geen handwerk én dus minder fouten
  • Akten zijn sneller opgemaakt en digitaal beschikbaar
  • De klant bepaalt wat hij met wie deelt en houdt daardoor de regie over zijn gegevens
  • Klanten leveren informatie nog maar één keer aan in het gehele proces

Eerste toepassing: digitale koopovereenkomst

Makelaars stellen middels het afsprakenstelsel voortaan een digitale koopovereenkomst op. Deze overeenkomst kan je zowel als mens als computer lezen. Uw notarieel softwareleverancier kan ervoor zorgen dat de gegevens uit de overeenkomst automatisch ingelezen worden in uw dossier.

Vragen of meedenken?

Neem contact met ons op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Zorgeloos Vastgoed? Schrijf in voor de nieuwsmail en we houden je 4x per jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op LinkedIn.