Expertmeeting digitale koopovereenkomst

Expertmeeting digitale koopovereenkomst

Op 9 september van 15.30 – 17.30 is er weer een Expertmeeting.

Ditmaal staat de meeting in het teken van de digitale koopovereenkomst. We blikken terug op de nieuwe (digitale) standaard die we daarvoor gezamenlijk hebben ontwikkeld en toetsen waar we tegenaan lopen in de praktijk. Ook kijken we samen naar verbeteringen rondom die koopovereenkomst, want nog te vaak wordt dit document verderop in de vastgoedketen afgekeurd.

Wat zijn Expertmeetings?

Deze sessies zijn speciaal bedoeld voor makelaars, adviseurs, geldverstrekkers en notarissen. In de expertmeetings gaan we in op de praktijk van de vastgoedketen en bediscussiëren we met elkaar verbetermogelijkheden – voor elkaar, maar vooral voor de consument.

Meedoen?

We zijn altijd op zoek naar mensen uit de praktijk die vinden dat het beter kan. Meld je aan via ons contactformulier en we nemen snel contact met je op.

Uitgelichte artikelen

Ministerie BZK neemt afsprakenstelsel Zorgeloos Vastgoed in ontvangst

Ministerie BZK neemt afsprakenstelsel Zorgeloos Vastgoed in ontvangst Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht 16 september 2021 Utrecht - Een digitale koopovereenkomst, dat is het eerste resultaat van de afspraken die de vastgoedsector heeft gemaakt binnen samenwerkingsverband Zorgeloos Vastgoed. Op 16 september heeft Eric Jan van Kempen, Directeur Generaal Wonen van het ministerie van Binnenlandse

Informatiesessie Afsprakenstelsel

Informatiesessie Afsprakenstelsel Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Zorgeloos Vastgoed werkt aan een afsprakenstelsel om de digitale communicatie in de vastgoedbranche te verbeteren en onder regie van de consument te plaatsen. De consument krijgt hiermee een actieve rol in de keten, en samen werken we aan overzicht, duidelijkheid en zekerheid onder de hele keten heen.

Openbare consultatie taxonomie koopovereenkomst gestart

Openbare consultatie taxonomie koopovereenkomst gestart Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Als onderdeel van het afsprakenstelsel Zorgeloos Vastgoed wordt gewerkt aan gestandaardiseerde en betekenisvolle gegevensuitwisseling. Een taxonomie is daar een essentieel onderdeel van. De deelnemers van Zorgeloos Vastgoed hebben de afgelopen tijd de laatste hand gelegd aan een eerste stuk taxonomie voor de vastgoedketen, namelijk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.