What’s next?

What’s next?

Inmiddels is de eerste release van Zorgeloos Vastgoed, de digitale koopovereenkomst, op papier gerealiseerd. Dat betekent dat we ons nu ook alweer richten op volgende releases. Zoals het digitaliseren van koopovereenkomsten voor appartementsrechten en nieuwbouw.

Verbeteringen doorvoeren
Maar naast nieuwe toepassingen willen we ook zorgen dat de processen en checks zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk zijn. Daarom zijn alle uitstaande taken (epics) en knelpunten in de praktische uitvoering, in kaart gebracht. Dit heeft geleid tot de volgende punten waar we ons bij een volgende release van het afsprakenstelsel op richten:

  • het optimaliseren van de checks van de bevoegdheid van de (ver)koper
  • objectinformatie eerder duidelijk hebben
  • het aantal bijlagen bij de koopovereenkomst verminderen

Andere speerpunten voor komende releases zijn:

  • de verkregen gegevens moeten juist en op betrouwbare wijze zijn verkregen
  • de ketenpartijen moeten de kwaliteit en geldigheid van de gegevens kunnen vaststellen
  • partijen moeten de uitgevoerde controles kunnen hergebruiken

Uitgelichte artikelen

Samen bouwen aan Zorgeloos Vastgoed: Joost Wisselink

Samen bouwen aan Zorgeloos Vastgoed: Joost Wisselink Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Het Zorgeloos Vastgoed-team groeit. En dat is maar goed ook met alle ambities die er zijn. In februari verwelkomden we Joost Wisselink. Hij is terug van weggeweest. Hoe zit dat?  Terug van weggeweest? “Van 2017 tot 2021 heb ik voor de KNB

Een slimme overeenkomst

Een slimme overeenkomst Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Binnen de vastgoedketen willen we af van het delen van documenten. Data delen, dat is de toekomst. En daar speelt Zorgeloos Vastgoed op in. De eerste stap is gezet met het dataficeren van de koopovereenkomst. Maar wat is dat dan precies en hoe doe je dat?

De 4 grote speerpunten voor 2022

De 4 grote speerpunten voor 2022 Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht 2021 was hét jaar van het afsprakenstelsel 1.0. Het komend jaar draait om twee woorden: verdieping en verbreding. Een update over onze belangrijkste plannen. 1 | Uitbreiding digitale koopovereenkomst Met onze huidige standaard voor de digitale koopovereenkomst (bestaande bouw) kunnen we maximaal 67%

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.