What’s next?

What’s next?

Inmiddels is de eerste release van Zorgeloos Vastgoed, de digitale koopovereenkomst, op papier gerealiseerd. Dat betekent dat we ons nu ook alweer richten op volgende releases. Zoals het digitaliseren van koopovereenkomsten voor appartementsrechten en nieuwbouw.

Verbeteringen doorvoeren
Maar naast nieuwe toepassingen willen we ook zorgen dat de processen en checks zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk zijn. Daarom zijn alle uitstaande taken (epics) en knelpunten in de praktische uitvoering, in kaart gebracht. Dit heeft geleid tot de volgende punten waar we ons bij een volgende release van het afsprakenstelsel op richten:

  • het optimaliseren van de checks van de bevoegdheid van de (ver)koper
  • objectinformatie eerder duidelijk hebben
  • het aantal bijlagen bij de koopovereenkomst verminderen

Andere speerpunten voor komende releases zijn:

  • de verkregen gegevens moeten juist en op betrouwbare wijze zijn verkregen
  • de ketenpartijen moeten de kwaliteit en geldigheid van de gegevens kunnen vaststellen
  • partijen moeten de uitgevoerde controles kunnen hergebruiken

Uitgelichte artikelen

Geen praatclubje maar veel nuttig werk

Geen praatclubje maar veel nuttig werk Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Zorgeloos Vastgoed is in 2019 opgezet. Er is inmiddels veel gebeurd. “Iets waar ik trots op ben is dat we samen met de participanten een nieuw pad zijn ingeslagen dat nog onbekend was," geeft Bernadette Verberne, manager innovatie bij de KNB aan. Zij

Verslag inspiratiesessies

Van ketendenken naar netwerkdenken Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht In mei verzamelde een gezelschap van experts uit de vastgoedketen zich tijdens twee inspiratiesessies vol kennisdeling en boeiende discussies. Een diverse groep professionals nam deel, zowel dienstverleners, softwareleveranciers als andere partners, die allemaal een belangrijke rol spelen in het woondomein. De middag stond in het

Inspiratiesessie Woonreis van de toekomst

Inspiratiesessie Woonreis van de toekomst Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Voor en met de vastgoedketen werkt Zorgeloos Vastgoed aan de woonreis van de toekomst. Digitaal identificeren, digitaal ondertekenen en gegevens uitwisselen onder regie van de consument. Laat je inspireren over wat er nú al mogelijk is en wat er na vandaag allemaal beschikbaar komt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Zorgeloos Vastgoed? Schrijf in voor de nieuwsmail en we houden je 4x per jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op LinkedIn.