Twee releases per jaar

Twee releases per jaar

Om het voor iedereen overzichtelijk te houden werken we vanaf dit jaar met twee releases per jaar van het afsprakenstelsel Zorgeloos Vastgoed. Zo hebben gebruikers van het stelsel voldoende tijd om wijzigingen te implementeren en kunnen we in samenspraak met de markt op vaste tijden een uitbreiding of wijziging doorvoeren. Bij iedere release stellen we samen met onze deelnemers een lijst van experts samen die hieraan bijdragen. Op vrijdag 20 januari was de 1e bijeenkomst over de aanstaande release.

Signature Policy in volgende release afsprakenstelsel

Met experts uit de sector werken we de komende maanden een Signature Policy. Dat wil zeggen dat binnen de hele vastgoedketen afspraken worden vastgelegd over kwaliteit, betrouwbaarheid en bruikbaarheid van een digitale handtekening. Ook wordt de standaard voor de digitale koopovereenkomst uitgebreid met de ‘Inventarisatielijst bij verkoop woning’. Die lijst kent iedereen die ooit een woning heeft verkocht. Daarnaast worden begrippen en definities die verband houden met nieuwbouw toegevoegd. Alles draait om dat ene doel: het proces van (ver)koop makkelijker maken.

Uitgelichte artikelen

Geen luchtfietserij maar haalbaar perspectief

Geen luchtfietserij maar haalbaar perspectief Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Zorgeloos Vastgoed is in 2019 opgezet. Er is inmiddels veel gebeurd. “Waar ik trots op ben is dat we samen met de participanten een pad zijn ingeslagen dat nog onbekend was," geeft Bernadette Verberne, manager innovatie bij de KNB aan. Zij is vanaf de

Verslag inspiratiesessies

Van ketendenken naar netwerkdenken Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht In mei verzamelde een gezelschap van experts uit de vastgoedketen zich tijdens twee inspiratiesessies vol kennisdeling en boeiende discussies. Een diverse groep professionals nam deel, zowel dienstverleners, softwareleveranciers als andere partners, die allemaal een belangrijke rol spelen in het woondomein. De middag stond in het

Inspiratiesessie Woonreis van de toekomst

Inspiratiesessie Woonreis van de toekomst Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Voor en met de vastgoedketen werkt Zorgeloos Vastgoed aan de woonreis van de toekomst. Digitaal identificeren, digitaal ondertekenen en gegevens uitwisselen onder regie van de consument. Laat je inspireren over wat er nú al mogelijk is en wat er na vandaag allemaal beschikbaar komt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Zorgeloos Vastgoed? Schrijf in voor de nieuwsmail en we houden je 4x per jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op LinkedIn.