Twee releases per jaar

Twee releases per jaar

Om het voor iedereen overzichtelijk te houden werken we vanaf dit jaar met twee releases per jaar van het afsprakenstelsel Zorgeloos Vastgoed. Zo hebben gebruikers van het stelsel voldoende tijd om wijzigingen te implementeren en kunnen we in samenspraak met de markt op vaste tijden een uitbreiding of wijziging doorvoeren. Bij iedere release stellen we samen met onze deelnemers een lijst van experts samen die hieraan bijdragen. Op vrijdag 20 januari was de 1e bijeenkomst over de aanstaande release.

Signature Policy in volgende release afsprakenstelsel

Met experts uit de sector werken we de komende maanden een Signature Policy. Dat wil zeggen dat binnen de hele vastgoedketen afspraken worden vastgelegd over kwaliteit, betrouwbaarheid en bruikbaarheid van een digitale handtekening. Ook wordt de standaard voor de digitale koopovereenkomst uitgebreid met de ‘Inventarisatielijst bij verkoop woning’. Die lijst kent iedereen die ooit een woning heeft verkocht. Daarnaast worden begrippen en definities die verband houden met nieuwbouw toegevoegd. Alles draait om dat ene doel: het proces van (ver)koop makkelijker maken.

Uitgelichte artikelen

Tijd vliegt, we bestaan alweer vier jaar

Tijd vliegt, we bestaan alweer vier jaar! Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Was het niet gisteren dat we proostten op het nieuwe jaar? Nu zitten we alweer halverwege februari en precies vier(!) jaar geleden ging op dit moment ons samenwerkingsverband van start. Want we hadden een plan, wilden samen bouwen aan een zorgeloze woonreis.

We weten elkaar steeds beter te vinden in de woningsector

'We weten elkaar steeds beter te vinden in de woningsector' Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Arthur van de Woestijne, manager dienstverlening NHG, zou liever vandaag dan morgen zien dat de consument regie krijgt over zijn data zodat hij inzicht krijgt in zijn financiële situatie. En dat is precies waar Zorgeloos Vastgoed aan werkt. Hoe

Een huis kopen moet vooral leuk zijn

Een huis kopen moet vooral leuk zijn Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Het regelen van een hypotheek wordt een steeds ingewikkelder proces met veel stappen, disciplines en wet- en regelgeving. “Daardoor zit er nogal wat spanning op en dat is jammer. Het kopen van een huis moet vooral leuk zijn” vindt Carla Hidding van

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Zorgeloos Vastgoed? Schrijf in voor de nieuwsmail en we houden je 4x per jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op LinkedIn.