Presentaties inspiratiesessie 16 april

Presentaties inspiratiesessie 16 april

Op 16 april vond in het Van der Valk Hotel in Breukelen van 14.00 – 17.00 uur de inspiratiesessie plaats: Digitale actie in de vastgoedketen.

Een brede groep vertegenwoordigers uit de keten bespraken de stand zaken op het gebied van digitalisering in de vastgoedketen en hoe we samen kunnen zorgen voor de gewenste resultaten.

Ook nam Arjen de Bake als nieuwe stelselmanager het stokje officieel over van Leon Roseleur, de voormalige Programmamanager van Zorgeloos Vastgoed. Als stelselmanager is Arjen operationeel eindverantwoordelijk voor de stichting Zorgeloos Vastgoed.

Hieronder delen we graag de presentaties die tijdens de inspiratiesessie zijn gebruikt.

Arjen de Bake

Zorgeloos Vastgoed

Arjen is hypotheekmarkt specialist en heeft kennis op het gebied van digitale identiteiten en Eidas. Hij is verbonden aan Davinci Conclusion als Principal Consultant.

PRESENTATIE

Status en roadmap Zorgeloos Vastgoed

Rob Seller

Realworks BV

Rob heeft een brede kennis op het gebied van IT en ruime ervaring met het bedenken en implementeren van nieuwe producten. Dit doet hij al 20 jaar bij het bedrijf Realworks.

Thijsjan Meindertsma

Vidua Vastgoed

Thijsjan (TJ) Meindertsma is digitaal product manager gevestigd te Amsterdam. Bij Vidua Vastgoed is hij werkzaam als Head of Product en verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van Wwft/KYC tooling en de toepassing van eIdentity en eSigning voor vastgoedprofessionals. Voor Vidua Vastgoed was Thijsjan werkzaam als consultant bij de ontwikkeling van mobiele apps voor banken en in verschillende rollen in de farmaceutisch industrie.

PRESENTATIE

De digitale koopovereenkomst voor makelaars (Realworks)

Online identificatie en wwft-checks (Vidua Vastgoed)

Paul Janssen

Ockto

Paul is Product Director bij Ockto. Ockto is een platform om persoonlijke gegevens veilig, vertrouwd en eenvoudig te delen.

Shane Arjun Sharma

Rocco Langeweg

PRESENTATIE

Aantoonbaar resultaat proeftuinen – regie op gegevens

Demo Proeftuin Regie op Gegevens met Zorgeloos Vastgoed

Reindert Gerding

Forum Standaardisatie

Reindert studeerde Internationaal recht en Recht&ICT en heeft ruime ervaring in zowel totstandkoming van beleid en wetgeving als het inrichten van de uitvoering van wetgeving in de praktijk. Het Forum Standaardisatie is een adviescommissie met deskundigen uit diverse overheidsorganisaties, het bedrijfsleven en de wetenschap. Zij adviseert de publieke sector over standaardisatie en het gebruik van open standaarden.

Tijdens de inspiratie sessie vertelde Reindert meer over het belang van inzicht in de vertaling van wetgeving naar de praktijk en de betekenis van begrippen. Voor zowel de vastgoedketen, als over de grenzen van ketens heen.

PRESENTATIE

De kracht van een ketenbrede taxonomie

Maurits Cammeraat

DigiGo

Maurits is parttime verbonden als Enterprise architect aan digiGO, de organisatie gericht op digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving. Maurits is gespecialiseerd in het toepassen van data en technologie in organisaties gericht op het transformeren van processen. Hij heeft jarenlange ervaring bij institutionele vastgoedbeleggers, -managers en banken.

PRESENTATIE

De nieuwe digitale infrastructuur in de gebouwde omgeving

Uitgelichte artikelen

In gesprek met staatssecretaris Digitalisering

In gesprek met staatssecretaris Digitalisering Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Donderdag 7 december was Zorgeloos Vastgoed te gast bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koningsrelaties om met de staatssecretaris digitalisering Alexandra van Huffelen in gesprek te gaan. Het ging over de ontwikkeling van de eIDAS Wallet, digitale identiteiten en regie op gegevens in

2024: Together in the Fast Lane

2024: Together in the Fast Lane Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Veel afstemmen, expertsessies, werkgroepen, een geupdated afsprakenstelsel, een verder uitgebreide taxonomie en de oprichting van de Stichting Zorgeloos Vastgoed. Never a dull moment in 2023. Maar ook voor 2024 verwachten we actie én resultaat. Samen met de initiatiefnemers en vele leden uit de

Werk mee aan tests overheid

Werk mee aan tests overheid Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Werk samen met ons aan Regie op Gegevens en een onderzoek naar de impact van wallets De komende periode gaan we samen met het overheidsprogramma Regie op Gegevens een aantal experimenten uitvoeren om ervoor te zorgen dat gegevens vanuit de overheid beter en gemakkelijker

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Zorgeloos Vastgoed? Schrijf in voor de nieuwsmail en we houden je 4x per jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op LinkedIn.