Woonreis van de toekomst

Voor en met de vastgoedketen werkt Zorgeloos Vastgoed aan de woonreis van de toekomst. Digitaal identificeren, digitaal ondertekenen en gegevens uitwisselen onder regie van de consument. Laat u inspireren over wat er nú al mogelijk is en wat er na vandaag allemaal beschikbaar komt.

Voor dienstverleners én softwareleveranciers

Afsprakenstelsel stelt de consument centraal

In 2021 is een allereerste versie van het afsprakenstelsel Zorgeloos Vastgoed opgeleverd. Met het afsprakenstelsel bevorderen we het digitaal uitwisselen van gegevens, digitaal identificeren en ondertekenen en regie op gegevens van de consument. Nu verschillende partijen werken aan de implementatie, bijvoorbeeld in de vorm van een digitale koopovereenkomst of een digitaal identiteitsmiddel, willen we met deze sessie u informeren en inspireren over de woonreis van de toekomst.

Tijdens deze middag werd u meegenomen door een typische woonreis die een consument doormaakt, beginnend bij de makelaar en eindigend bij de notaris. Hierin ziet u aan welke innovaties momenteel wordt gewerkt vanuit de softwareleveranciers en waar de kansen voor jou liggen om in te springen. Ook lieten we een aantal dienstverleners aan het woord over hun ervaringen en visie op het verbeteren van de woonreis.

Hieronder treft u de verschillende presentaties aan.

Het programma
14.00 – 14.15 Welkomstwoord
14.15 – 15.00 De klantreis bij de makelaar – download presentatie
15.00 – 15.45 De klantreis langs de financiële keten – download presentatie
15.45 – 16.00 Pauze
16.00 – 16.45 De klantreis bij de notaris – download presentatie
16.45 – 17.00 Afsluiting
17.00 – 18.00 Borrel en netwerken