Dank je wel voor deze mijlpalen

Dank je wel voor deze mijlpalen

Wist je dat ruim 30 partijen meededen aan het afsprakenstelsel 1.0? Wat met een idee begon, is een complete beweging aan het worden. En dat bewijzen de mijlpalen van dit jaar.

Facts & figures
Het afgelopen jaar hebben we met elkaar grote stappen gezet. Stappen die een historisch verschil in de keten gaan maken, maar vooral ook de consument zetten op de plek waar hij hoort: aan het roer van zijn persoonlijke gegevens.

De mooiste milestones én inzichten hebben we voor je verzameld. Hier mogen we trots op zijn, dank voor je betrokkenheid!

Wist je dat…

  • … ruim 16 softwareleveranciers en andere partijen zich hebben aangemeld bij ons afsprakenstelsel?
  • … meer dan 30 partijen hun steentje hebben bijgedragen aan het afsprakenstelsel 1.0?
  • … we de eerste digitale koopovereenkomst mét een gekwalificeerde handtekening in het eerste halfjaar van 2022 verwachten?
  • …. en deze ook helemaal onder regie van de consument staat?
  • … we volgend jaar ook direct aan de slag gaan met de optimalisaties voor de digitale koopovereenkomst?
  • … en er bij geldverstrekkers tot wel 8% uitval op dit vlak is?
  • … maar dit bij financieel adviseurs en notarissen nog hoger is?
  • … we ook in gesprek zijn met de partijen van het Convenant Verduurzaming Koopketen?
  • … en we zo streven om nog meer informatie over de duurzaamheid van woningen beschikbaar maken en onder regie van de consument plaatsen?
  • … een digitale koopovereenkomst tot wel 20 minuten tijdswinst oplevert?

Meer weten of meedoen?
Je vragen en suggesties zijn altijd welkom. Neem gerust contact met ons op.

Uitgelichte artikelen

Presentaties inspiratiesessie 16 april

Presentaties inspiratiesessie 16 april Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Op 16 april vond in het Van der Valk Hotel in Breukelen van 14.00 - 17.00 uur de inspiratiesessie plaats: Digitale actie in de vastgoedketen. Een brede groep vertegenwoordigers uit de keten bespraken de stand zaken op het gebied van digitalisering in de vastgoedketen en

In gesprek met staatssecretaris Digitalisering

In gesprek met staatssecretaris Digitalisering Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Donderdag 7 december was Zorgeloos Vastgoed te gast bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koningsrelaties om met de staatssecretaris digitalisering Alexandra van Huffelen in gesprek te gaan. Het ging over de ontwikkeling van de eIDAS Wallet, digitale identiteiten en regie op gegevens in

2024: Together in the Fast Lane

2024: Together in the Fast Lane Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Veel afstemmen, expertsessies, werkgroepen, een geupdated afsprakenstelsel, een verder uitgebreide taxonomie en de oprichting van de Stichting Zorgeloos Vastgoed. Never a dull moment in 2023. Maar ook voor 2024 verwachten we actie én resultaat. Samen met de initiatiefnemers en vele leden uit de

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Zorgeloos Vastgoed? Schrijf in voor de nieuwsmail en we houden je 4x per jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op LinkedIn.