Dank je wel voor deze mijlpalen

Dank je wel voor deze mijlpalen

Wist je dat ruim 30 partijen meededen aan het afsprakenstelsel 1.0? Wat met een idee begon, is een complete beweging aan het worden. En dat bewijzen de mijlpalen van dit jaar.

Facts & figures
Het afgelopen jaar hebben we met elkaar grote stappen gezet. Stappen die een historisch verschil in de keten gaan maken, maar vooral ook de consument zetten op de plek waar hij hoort: aan het roer van zijn persoonlijke gegevens.

De mooiste milestones én inzichten hebben we voor je verzameld. Hier mogen we trots op zijn, dank voor je betrokkenheid!

Wist je dat…

  • … ruim 16 softwareleveranciers en andere partijen zich hebben aangemeld bij ons afsprakenstelsel?
  • … meer dan 30 partijen hun steentje hebben bijgedragen aan het afsprakenstelsel 1.0?
  • … we de eerste digitale koopovereenkomst mét een gekwalificeerde handtekening in het eerste halfjaar van 2022 verwachten?
  • …. en deze ook helemaal onder regie van de consument staat?
  • … we volgend jaar ook direct aan de slag gaan met de optimalisaties voor de digitale koopovereenkomst?
  • … en er bij geldverstrekkers tot wel 8% uitval op dit vlak is?
  • … maar dit bij financieel adviseurs en notarissen nog hoger is?
  • … we ook in gesprek zijn met de partijen van het Convenant Verduurzaming Koopketen?
  • … en we zo streven om nog meer informatie over de duurzaamheid van woningen beschikbaar maken en onder regie van de consument plaatsen?
  • … een digitale koopovereenkomst tot wel 20 minuten tijdswinst oplevert?

Meer weten of meedoen?
Je vragen en suggesties zijn altijd welkom. Neem gerust contact met ons op.

Uitgelichte artikelen

Geen praatclubje maar veel nuttig werk

Geen praatclubje maar veel nuttig werk Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Zorgeloos Vastgoed is in 2019 opgezet. Er is inmiddels veel gebeurd. “Iets waar ik trots op ben is dat we samen met de participanten een nieuw pad zijn ingeslagen dat nog onbekend was," geeft Bernadette Verberne, manager innovatie bij de KNB aan. Zij

Verslag inspiratiesessies

Van ketendenken naar netwerkdenken Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht In mei verzamelde een gezelschap van experts uit de vastgoedketen zich tijdens twee inspiratiesessies vol kennisdeling en boeiende discussies. Een diverse groep professionals nam deel, zowel dienstverleners, softwareleveranciers als andere partners, die allemaal een belangrijke rol spelen in het woondomein. De middag stond in het

Inspiratiesessie Woonreis van de toekomst

Inspiratiesessie Woonreis van de toekomst Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Voor en met de vastgoedketen werkt Zorgeloos Vastgoed aan de woonreis van de toekomst. Digitaal identificeren, digitaal ondertekenen en gegevens uitwisselen onder regie van de consument. Laat je inspireren over wat er nú al mogelijk is en wat er na vandaag allemaal beschikbaar komt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Zorgeloos Vastgoed? Schrijf in voor de nieuwsmail en we houden je 4x per jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op LinkedIn.