Dank je wel voor deze mijlpalen

Dank je wel voor deze mijlpalen

Wist je dat ruim 30 partijen meededen aan het afsprakenstelsel 1.0? Wat met een idee begon, is een complete beweging aan het worden. En dat bewijzen de mijlpalen van dit jaar.

Facts & figures
Het afgelopen jaar hebben we met elkaar grote stappen gezet. Stappen die een historisch verschil in de keten gaan maken, maar vooral ook de consument zetten op de plek waar hij hoort: aan het roer van zijn persoonlijke gegevens.

De mooiste milestones én inzichten hebben we voor je verzameld. Hier mogen we trots op zijn, dank voor je betrokkenheid!

Wist je dat…

  • … ruim 16 softwareleveranciers en andere partijen zich hebben aangemeld bij ons afsprakenstelsel?
  • … meer dan 30 partijen hun steentje hebben bijgedragen aan het afsprakenstelsel 1.0?
  • … we de eerste digitale koopovereenkomst mét een gekwalificeerde handtekening in het eerste halfjaar van 2022 verwachten?
  • …. en deze ook helemaal onder regie van de consument staat?
  • … we volgend jaar ook direct aan de slag gaan met de optimalisaties voor de digitale koopovereenkomst?
  • … en er bij geldverstrekkers tot wel 8% uitval op dit vlak is?
  • … maar dit bij financieel adviseurs en notarissen nog hoger is?
  • … we ook in gesprek zijn met de partijen van het Convenant Verduurzaming Koopketen?
  • … en we zo streven om nog meer informatie over de duurzaamheid van woningen beschikbaar maken en onder regie van de consument plaatsen?
  • … een digitale koopovereenkomst tot wel 20 minuten tijdswinst oplevert?

Meer weten of meedoen?
Je vragen en suggesties zijn altijd welkom. Neem gerust contact met ons op.

Uitgelichte artikelen

De 4 grote speerpunten voor 2022

De 4 grote speerpunten voor 2022 Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht 2021 was hét jaar van het afsprakenstelsel 1.0. Het komend jaar draait om twee woorden: verdieping en verbreding. Een update over onze belangrijkste plannen. 1 | Uitbreiding digitale koopovereenkomst Met onze huidige standaard voor de digitale koopovereenkomst (bestaande bouw) kunnen we maximaal 67%

‘Kleine stappen, grote impact’

‘Kleine stappen, grote impact’ Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Vidua Wonen is druk bezig met de uitrol van een superveilig ondertekende, digitale koopovereenkomst. Hoe gaat dat nu? 5 vragen aan directeur Ronald Carpentier. 1 | Voor mensen die Vidua Wonen nog niet kennen, hoe werkt het? ‘Met Vidua Wonen, een deelneming van de NVM,

Alleen de praktijk leert wat (niet) werkt

Alleen de praktijk leert wat (niet) werkt Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Een spannende fase breekt aan: de real life-test, het eerste halfjaar van 2022. Wat verwacht programmanager Leon Roseleur ervan? ‘De eerste indruk is enorm belangrijk.’ Het afsprakenstelsel 1.0 wordt de komende tijd real life getoetst. In de praktijk van betrokken partners, om

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.