Dank je wel voor deze mijlpalen

Dank je wel voor deze mijlpalen

Wist je dat ruim 30 partijen meededen aan het afsprakenstelsel 1.0? Wat met een idee begon, is een complete beweging aan het worden. En dat bewijzen de mijlpalen van dit jaar.

Facts & figures
Het afgelopen jaar hebben we met elkaar grote stappen gezet. Stappen die een historisch verschil in de keten gaan maken, maar vooral ook de consument zetten op de plek waar hij hoort: aan het roer van zijn persoonlijke gegevens.

De mooiste milestones én inzichten hebben we voor je verzameld. Hier mogen we trots op zijn, dank voor je betrokkenheid!

Wist je dat…

  • … ruim 16 softwareleveranciers en andere partijen zich hebben aangemeld bij ons afsprakenstelsel?
  • … meer dan 30 partijen hun steentje hebben bijgedragen aan het afsprakenstelsel 1.0?
  • … we de eerste digitale koopovereenkomst mét een gekwalificeerde handtekening in het eerste halfjaar van 2022 verwachten?
  • …. en deze ook helemaal onder regie van de consument staat?
  • … we volgend jaar ook direct aan de slag gaan met de optimalisaties voor de digitale koopovereenkomst?
  • … en er bij geldverstrekkers tot wel 8% uitval op dit vlak is?
  • … maar dit bij financieel adviseurs en notarissen nog hoger is?
  • … we ook in gesprek zijn met de partijen van het Convenant Verduurzaming Koopketen?
  • … en we zo streven om nog meer informatie over de duurzaamheid van woningen beschikbaar maken en onder regie van de consument plaatsen?
  • … een digitale koopovereenkomst tot wel 20 minuten tijdswinst oplevert?

Meer weten of meedoen?
Je vragen en suggesties zijn altijd welkom. Neem gerust contact met ons op.

Uitgelichte artikelen

Samen bouwen aan Zorgeloos Vastgoed: Joost Wisselink

Samen bouwen aan Zorgeloos Vastgoed: Joost Wisselink Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Het Zorgeloos Vastgoed-team groeit. En dat is maar goed ook met alle ambities die er zijn. In februari verwelkomden we Joost Wisselink. Hij is terug van weggeweest. Hoe zit dat?  Terug van weggeweest? “Van 2017 tot 2021 heb ik voor de KNB

What’s next?

What's next? Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Inmiddels is de eerste release van Zorgeloos Vastgoed, de digitale koopovereenkomst, op papier gerealiseerd. Dat betekent dat we ons nu ook alweer richten op volgende releases. Zoals het digitaliseren van koopovereenkomsten voor appartementsrechten en nieuwbouw. Verbeteringen doorvoeren Maar naast nieuwe toepassingen willen we ook zorgen dat de

Een slimme overeenkomst

Een slimme overeenkomst Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Binnen de vastgoedketen willen we af van het delen van documenten. Data delen, dat is de toekomst. En daar speelt Zorgeloos Vastgoed op in. De eerste stap is gezet met het dataficeren van de koopovereenkomst. Maar wat is dat dan precies en hoe doe je dat?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.