Dank je wel voor deze mijlpalen

Dank je wel voor deze mijlpalen

Wist je dat ruim 30 partijen meededen aan het afsprakenstelsel 1.0? Wat met een idee begon, is een complete beweging aan het worden. En dat bewijzen de mijlpalen van dit jaar.

Facts & figures
Het afgelopen jaar hebben we met elkaar grote stappen gezet. Stappen die een historisch verschil in de keten gaan maken, maar vooral ook de consument zetten op de plek waar hij hoort: aan het roer van zijn persoonlijke gegevens.

De mooiste milestones én inzichten hebben we voor je verzameld. Hier mogen we trots op zijn, dank voor je betrokkenheid!

Wist je dat…

  • … ruim 16 softwareleveranciers en andere partijen zich hebben aangemeld bij ons afsprakenstelsel?
  • … meer dan 30 partijen hun steentje hebben bijgedragen aan het afsprakenstelsel 1.0?
  • … we de eerste digitale koopovereenkomst mét een gekwalificeerde handtekening in het eerste halfjaar van 2022 verwachten?
  • …. en deze ook helemaal onder regie van de consument staat?
  • … we volgend jaar ook direct aan de slag gaan met de optimalisaties voor de digitale koopovereenkomst?
  • … en er bij geldverstrekkers tot wel 8% uitval op dit vlak is?
  • … maar dit bij financieel adviseurs en notarissen nog hoger is?
  • … we ook in gesprek zijn met de partijen van het Convenant Verduurzaming Koopketen?
  • … en we zo streven om nog meer informatie over de duurzaamheid van woningen beschikbaar maken en onder regie van de consument plaatsen?
  • … een digitale koopovereenkomst tot wel 20 minuten tijdswinst oplevert?

Meer weten of meedoen?
Je vragen en suggesties zijn altijd welkom. Neem gerust contact met ons op.

Uitgelichte artikelen

Een huis kopen moet vooral leuk zijn

Een huis kopen moet vooral leuk zijn Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Het regelen van een hypotheek wordt een steeds ingewikkelder proces met veel stappen, disciplines en wet- en regelgeving. “Daardoor zit er nogal wat spanning op en dat is jammer. Het kopen van een huis moet vooral leuk zijn” vindt Carla Hidding van

Zijn betere afspraken dé oplossing voor de (aanstaande) woningeigenaar?

Zijn betere afspraken dé oplossing voor de (aanstaande) woningeigenaar? Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht Ja! Met betere afspraken binnen de keten kan het proces van koop en verkoop voor aanstaande woningeigenaren soepel worden gemaakt. Dat is precies waar de woningmarkt baat bij heeft. Zorgeloos Vastgoed verzamelde tijdens expertsessies alle hick-ups in het aan- en

Expertsessie Makelaardij

Expertsessie Makelaardij Categorieën Alles Events Nieuws Onderzoek Uitgelicht In het proces van het kopen van een woning lopen consumenten tegen veel hindernissen aan. Tijdens de expertsessie met makelaars werd duidelijk welke oplossingen de dienstverlening zouden verbeteren. Ruis op de lijn Zaken waar makelaars geregeld tegenaan lopen zijn anonimiseren (geen Burger Service Nummer mogen verwerken maar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Zorgeloos Vastgoed? Schrijf in voor de nieuwsmail en we houden je 4x per jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op LinkedIn.