Inspiratiesessie

Digitale actie in de vastgoedketen

Wat is de stand zaken op het gebied van digitalisering in de vastgoedketen, welke initiatieven zijn er en hoe zorgen we samen voor mooie resultaten? Dat bespreken we graag met stakeholders in de vastgoedketen tijdens onze

Inspiratiesessie op 16 april in het Van der Valk Hotel in Breukelen van 14.00 – 17.00 uur.

Ook deze editie staat er weer een inspirerend programma klaar met interessante informatie en deskundige sprekers waarbij iedereen van harte is uitgenodigd mee te denken en visies te delen.

Aanmelden via formulier onderaan de pagina

Voor dienstverleners én softwareleveranciers

Informatie, inspiratie en kennisdeling

Graag faciliteert Zorgeloos Vastgoed  dé tafel waaraan de vastgoedketen samenkomt voor ketenbrede onderwerpen op gebied van digitalisering. Door krachten te bundelen en processen steeds verder te digitaliseren zorgen we samen voor een snelle, prettige en veilige woonreis voor de consument.

 

Tijdens de inspiratiesessie hoor je meer over de snelle ontwikkelingen in de proeftuinen van de overheid om data te delen (ICTU). Ook vertelt het Forum Standaardisatie over het belang van een ketenbrede taxonomie en Zorgeloos Vastgoed geeft een update rond het afsprakenstelsel en de digitale koopovereenkomst.

Programma

Marc Vervoort

NVM

Verbinding maken met mensen en mensen verbinden met oplossingen is iets wat Marc het liefste doet. Hij is manager Data, Innovations & Programs bij de NVM en is mede bestuurder van Zorgeloos Vastgoed.

Leon Roseleur

Zorgeloos Vastgoed

Leon is programmamanager bij Zorgeloos Vastgoed. Daarnaast is hij Principal Consultant bij Davinci Conclusion, van waaruit hij werkt aan domein-overstijgende uitdagingen waarbij samenwerking tussen markt en overheid essentieel is.

Arjen de Bake

Zorgeloos Vastgoed

Arjen is hypotheekmarkt specialist en heeft kennis op het gebied van digitale identiteiten en Eidas. Hij is verbonden aan Davinci Conclusion als Principal Consultant.

Rob Seller

Realworks BV

Rob heeft een brede kennis op het gebied van IT en ruime ervaring met het bedenken en implementeren van nieuwe producten. Dit doet hij al 20 jaar bij het bedrijf Realworks.

Thijsjan Meindertsma

Vidua Vastgoed

Thijsjan (TJ) Meindertsma is digitaal product manager gevestigd te Amsterdam. Bij Vidua Vastgoed is hij werkzaam als Head of Product en verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van Wwft/KYC tooling en de toepassing van eIdentity en eSigning voor vastgoedprofessionals. Voor Vidua Vastgoed was Thijsjan werkzaam als consultant bij de ontwikkeling van mobiele apps voor banken en in verschillende rollen in de farmaceutisch industrie.

Shane Arjun Sharma

Rocco Langeweg

Paul Janssen

Ockto

Paul is Product Director bij Ockto. Ockto is een platform om persoonlijke gegevens veilig, vertrouwd en eenvoudig te delen.

Reindert Gerding

Forum Standaardisatie

Reindert studeerde Internationaal recht en Recht&ICT. Het Forum Standaardisatie adviseert de publieke sector over standaardisatie en het gebruik van open standaarden. Bijvoorbeeld voor veilig internetverkeer om het risico van internetfraude tegen te gaan. Of om dienstverlening door de overheid te verbeteren. Tijdens de inspiratie sessie vertelt Reindert meer over het belang van een ketenbrede Taxonomie en de weg hiernaartoe in de vastgoedketen.

Maurits Cammeraat

DigiGo

Maurits is parttime verbonden als Enterprise architect aan digiGO, de organisatie gericht op digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving. Maurits is gespecialiseerd in het toepassen van data en technologie in organisaties gericht op het transformeren van processen. Hij heeft jarenlange ervaring bij institutionele vastgoedbeleggers, -managers en banken.

In het kort

Inspiratiesessie: Digitale actie in de vastgoedketen

Datum

dinsdag 16 april 2024

Tijd

14.00 – 17.00 uur

Locatie

Van der Valk Hotel Breukelen

Stationsweg 91

3621 LK Breukelen

Meld je aan

We delen graag met een zo groot mogelijke vertegenwoordiging uit de keten inzichten tijdens de inspiratie sessie. Alleen zo kunnen we de communicatie in de sector verder brengen. Dus werk je bij een softwarebedrijf of dienstverlener in de vastgoedbranche; meld je dan aan voor de inspiratiesessie via onderstaand formulier.

Formulier