Consumenten

Een woning kopen zonder administratieve rompslomp. Sneller zekerheid en duidelijk, dat is waar we aan werken als vastgoedketen.

Een woning kopen zonder zorgen. Dat is onze droom. Het kopen van een huis is nu nog een heel complex proces. Je moet met veel verschillende partijen overleggen en je verhaal meerdere keren uitleggen. Iedere partij probeert het op zijn eigen terrein zo goed mogelijk te doen. Toch geloven we dat het beter kan.

Met Zorgeloos Vastgoed kiezen we voor een meer collectieve aanpak. Omdat je als klant op één plek al je digitale gegevens veilig bij de hand hebt, houd je zelf de regie. Niet alleen bij de koop maar ook tijdens de looptijd van een hypotheek of als je je huis weer verkoopt. Misschien droom je van een verbouwing, wil je lagere energielasten of inzicht in subsidies vanuit de overheid? We zorgen voor het fundament waarop partijen hun diensten aanbieden.

We geloven dat we als ketenpartners met elkaar simpelweg meer bereiken. Daarom werken we intensief samen. Ieder vanuit zijn expertise. Daar waar nodig knopen we systemen aan elkaar en laten zo de verschillende specialismes bij elkaar komen. Gezamenlijk bedienen we je als consument beter. Daar worden we allemaal beter van.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Zorgeloos Vastgoed? Schrijf in voor de nieuwsmail en we houden je 4x per jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op LinkedIn.